Sportolási lehetőség a Szabadidő K özpontban!
 

2008-ban épült meg a cigándi Szabadidő Központ (Sportcsarnok). Ami addig csak álom volt, ma már nélkülözhetetlen a téli időszakban a sportolni vágyóknak.
Kezdetben még csak ismerkedtek az emberek az Intézménnyel, de mára már teljesen belakták a sportcsarnokot.
Szívesen járnak hozzánk aerobikra, labdarúgásra, kézilabdára, kosárlabdára, teniszre, röplabdára és végül de nem utolsó sorban konditermi edzésre is. Örömünkre szolgál, hogy nem csak helyiek, Bodrogköziek, hanem egyre többen járnak más megyékből is. Különböző labdarúgó tornák szervezésének köszönhetően, már külföldről is szívesen járnak hozzánk. Pl.: Ukrajna, Szlovákia. Lengyelország, Romániai csapatok.

 

Cigánd Sportegyesület hatalmas fejlődésen ment keresztül.
2005-2006-os szezonban kezdődött minden. Az Önkormányzat mellett érkezett egy komoly befektető, így 8 év alatt elég komoly szintre jutott az egyesületünk.
Van 2 nagyméretű füves pályánk, 1 kisméretű műfüves pálya, egy gyönyörű fedett lelátó ülőhelyekkel. De nem csak a Létesítmény, hanem a csapatok is bővültek. Felnőtt csapatunk mellett, 8 utánpótlás korosztályú csapat működik, ami nagy "szó" egy ilyen kis településnek! Ehhez kellett, hogy a felnőtt csapatunk sikereket sikerre halmozza. 3 Bajnoki évben 2-szer nyertünk bajnokságot és 1-szer Sport1 TV kupát, amivel így sorra írtuk a történelmeket.
Ma már felnőtt csapatunk az NB III-ban szerepel, utánpótlás csapataink fele pedig NB II-es területi csoportokban. Jóval több mint 120 igazolt játékosunk van, ami háromszorosa lett a kezdettől. De ezzel nem szeretnénk beérni, terveinkben van még komolyabb utánpótlás bázis kialakítása is, ahová szeretettel várjuk azokat a gyerekeket, akik tehetséget, kitartást éreznek magukban!

 

Nagy Gábor
Szabadidő Központ Igazgató
Cigánd SE, Utánpótlás Szakmai Vezető

47/534-417

 

Bérleti díjak:

Szabadidő Központ bérleti díjai:

• Tömegsport rendezvény 6.500 Ft/óra
• Közösségi rendezvények 20.000 Ft/óra

 

Konditerem használat:

• 1 alkalom 500 Ft/óra
• 5 alkalmas bérlet 2.000 Ft
• 10 alkalmas bérlet 3.800 Ft
• 15 alkalmas bérlet 5.500 Ft

 

Nyitvatartás:

Hétfő - péntek: 7.30 - 21.00

 

 
Meghívó
2008. június 05.

 

Cigánd Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a Sportcsarnok avatóünnepélyére
2008. június 17-én (kedd) 11 órára

 

Helyszín: Cigánd Sportcsarnok

 

Az ünnepet és az ünneplőket köszönti:
Németh Károly Cigánd Város Polgármestere

 

A Sportcsarnokot felavatja:
Elbert Gábor Államtitkár

 

Ezt követően ünnepi műsorra kerül sor.
A műsor keretében fellép:
Cigánd Város „Sarkantyús” néptánccsoport, Csárdás citerazenekar és a Hagyományőrző énekkar, TriAngel majorette tánccsoport. A műsort követően kerül sor az óvoda és a Kántor Mihály Általános Iskola tanulóinak sportbemutatójára.

 

 

3973 Cigánd, Fő u. 80. Tel.: 47/534-400, e-mail: cigandph@t-online.hu | Honlaptérkép | Webmester